Kérdezz-Felelek

Miért csak PayPallal lehet fizetni?
Van egy kis technikai problémánk, ami miatt a hagyományos kártyás fizetés még nem működik. Reméljük, hogy napokon, de az is lehet, hogy órákon belül megoldódik.

Miért van szükség az előrendelésre?
Az utolsó Rozsdakupacok megjelenésekor azt tapasztaltuk, hogy nem megfelelő időben, és nem megfelelő mennyiségben juttatta el a terjesztő a boltok polcaira a magazinokat. Cserébe nagyon sokba került nekünk. Online terjesztéssel ez a probléma nagyon könnyen megoldódhat, az előrendeléssel felmérjük, hogy elegen összegyűltök-e az újbóli megjelenéshez. 

Hogyan fog működni?
Hasonlóan sok könyvhöz, zenei albumhoz, vagy akár egy koncertjegyhez, nincs más teendő, mint megrendelni a magazint, mint bármilyen más terméket egy webshopból. 

Mi történik, ha nem éri el a számláló az 1100-at?
Akkor sajnos számunkra ráfizetés lenne a nyomtatás, így ezt nem tudjuk vállalni. Természetesen ez esetben mindenki visszakapja a befizetett pénzét. Hiszünk benne, hisz hagyományos terjesztés esetén ennek az ötszöröse volt normális. Ha mégsem, akkor szomorúak leszünk - ahogy ti is - és visszautaljuk a befizetett összeget.

Elő is fizethetek?
Most még ezt nem nyitjuk meg, előbb kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire életképes. Ha az lesz, akkor 2-3 szám után nyugodt szívvel nyitjuk meg az előfizetési lehetőséget.

Hol éri meg ez nektek?
A Rozsdakupac soha sem volt számunkra valódi munkahely, ahova reggel 8-tól délután 4-ig bejártunk. Szerettük csinálni, mert így érdekes autók közelében lehettünk, eljuthattunk az ország különböző pontjaira, és persze büszkén tekinthettünk fel a polcra, ahol az egyre nagyobb magazintorony állt. Ez egy hobbi, amit mi szeretünk csinálni, és amit ti szerettek olvasni. Manapság ritka, de nekünk ezért önmagáért már megéri csinálni.

Nem bízok az ilyen előrendeléses dolgokban, ha lejár az időszak, akkor meg fogom tudni venni utána?
Nem. Ha nem rendeled meg előre, akkor sajnos lemaradsz. Nem gyártunk raktárkészletet, annyit nyomtatunk csak, amennyit előre megrendeltetek.

És akkor a boltokban nem is lesz?
Nem, nem lesz. Mindenkinek kényelmesebb így. Csak pár kattintás és már csak a postást kell várnod.

Külföldre postáztok? 
Igen. Bárhol is legyél a bolygón, meg tudod rendelni a magazint (ha épp az ISS-en vagy, akkor írj nekünk, megpróbáljuk megoldani). A magyar posta ára bele van kalkulálva a magazin árába, ennyivel fog neked is kevesebbe kerülni a postaköltség.