rozsdavlog

Kamera a kézben, forog, mi meg beszélünk, hiszen öreg járművek körül mindig történik valami, ami színessé teszi az életet. Mindennapi kalandjainkat te is átélheted most velünk, ha a play gombra böksz, de főleg akkor, ha feliratkozol a csatornánkra youtube-on. Érdemes, mert sűrűn jelentkezünk!

#06

szia

accord!

Dani elbúcsúzott a Toyotától és átült a garázsban mellette álló Accordba. Most pedig mesél a mikéntekről és hogyanokról, valamint kicsit a jövőről is.

#05

A Bogár hazamegy...

vagy nem...

Van a zsebedben 3200 forint, az autóban meg kb. 7 liter benzin. Eljutsz vele Budapestről Debrecenig?

#04

A Cápa felébred Csipkerózsika álmából

Hosszú idő után a Cápa ismét gurul, Gyuri pedig hosszasan mesél arról, hogy miért is van neki ilyen autója.

#03

Milliókból AMTS

stand? Ugyan már!

Sok pénzből bárki tud látványos standot építeni, fillérekből kicsit nehezebb. Összedobtuk minden kreativitásunk, némi üdítőt és már állt is a stand.

#02

A Bogár felébred a téli álomból és megmutatjuk, mire jó a kóla

Hosszú tortúra árán sikerült tavasszal életet lehelni a három hónapja álló Bogárba, valamint megtudtuk, hogy a kóla nem biztos, hogy a legegészségesebb ital a világon.

#01

Kis kocka, nagy kocka, fillérekért robogót

Egy boldog házaspár életében elengedhetetlen három autó. Most pedig megérkezett a negyedik jármű is, egy Suzuki Carna Rossignol. Természetesen működésképtelenül, hogy teljes legyen a kép.

#07

Kettős állampolgár BMW

Amikor az ember kap egy kihagyhatatlan ajánlatot, akkor nincs idő gondolkodni. Még akkor sem, ha az adott tárgy nincs éppen tökéletes állapotban...

#08

Húsvéti Skoda feltámadás

Gergő pár évvel ez előtti szülinapi ajándéka két éve karácsonykor kigyulladt és azóta áll. Húsvét pedig a feltámadás ünnepe, így eljött az idő, hogy elinduljon azon az úton, ami az újraéledéshez vezet.