a motor amit nem építek

Mert nem. A BMW hazakerült az összel és az első próbakört egy nagyon távoli, beláthatatlan jövöbe saccoltam, amikor már eleget autóztam az elkészült Bogárral és már csak azzal kell foglalkoznom.
Ennek ellenére mostanra mindent sikerült beszereznem, ami ahhoz kell, hogy gurulhasson a motor. Nem szándékosan, nem kerestem, csak hát olykor az alkatrészek akaratlanul is szembejönnek velem, ha megnyitom az eBay-t. És hát ha olyan árban vannak, amennyiért nem lehet ott hagyni, akkor azt nem szabad ott hagyni, nem? De. Magamon kívül ezt igazából senkivel sem sikerült elhitetni.

 

Tovább

Binci

2015.05.02.

Blog

A magazinban kéthavonta olvashattok sok érdekes autóról. Láthattok róluk képeket, megismerhetitek a történetüket. De nekünk is vannak itthon a garázsban lomjaink, szívesen megmutatjuk öket nektek. Volt régebben is blogunk, most új köntösben, sallangoktól mentesen itt találjátok meg az újdonságokat. Ha valaki mégis a régire vágyik, kíváncsi arra mennyire nem tudtunk írni és fotózni régen, akkor ITT megtalálja az ös-Rozsdakupacot.